Despre noi

Obiectivul principal după care ne conducem este să livrăm adevăratul Crăciun în fiecare casă unde predomină spiritul sărbătorilor de iarnă. Noi suntem cei care reînviem tradițiile și obiceiurile neamului nostru și le adaptăm la cerințele prezentului. Serviciile noastre includ livrarea brazilor artificiali într-o varietate de modele și nuanțe, jucării și globulețe ce oferă brazilor un aspect deosebit.

Producerea noastră

Sărbătorile se apropie iar goana după brazi abia începe. Brad Acasă este site-ul care pune la dispoziția dumneavoastră brazi artificiali cu cel mai mare număr de crenguțe și cei mai deși brazi artificiali din Moldova și România. Un beneficiu major al brazilor artificiali este faptul că aceștia nu se strică și nu se ofilesc.

 
 
 

Spiritul sărbătorilor

Sundem mândri că dispunem de o gamă bogată de brazi artificiali, cu un sistem de asamblare și dezasamblare extrem de simplu și cu suport metalic inclus în preț. Gama diversă de produse vă oferă posibilitatea de a alege modelul și înălțimea bradului în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.