Idei pentru decorarea casei de Crăciun

Când spui Crăciun gîndul îți zboară la bradul împodobit, la colinde și la mirosul descorțisoară care te învăluie. Pastrează decorul bradului cât mai simplu și unitar.Mergi pe o varianta mai minimalistă, după cum vei putea vedea și în amenajările propuse în galerie. Renuntă la beteala clasică și alege decorațiuni tematice din lemn, globuri variate, eventual pictate manual. Figurinele din turtă dulce pe care le poți coace chiar tu, vor aduce un plus de personalitate.

Adaugă un set de luminițe în culori calde și folosește lumânări aromate ca să setezi o atmosferă veritabilă de Crăciun. Și cu ce altceva să începem decât cu insuși simbolul acestei sărbători, bradul. Mai mare sau mai mic, natural sau artificial, cu decorațiuni moderne sau vintage, important e ca bradul să nu lipsească în casa ta.

Alege să-ți bucuri sufletul cu aceste minunății și să-ți îmbraci casa în haine de sărbătoare. Nimic nu vorbește mai bine despre Crăciun decât decorațiunile. Acestea sunt modalitatea prin care sărbătoarea își face loc în casele noastre. Decorarea casei creează o atmosferă pentru zilele de sarbătoare. Îți poți imagina Crăciunul fără lumini, globuri sau beteală?

Îți prezentăm 5 idei care să te inspire pentru decorarea casei de Crăciun:

☞  Confecționarea ghirlandei ☜

☞ Pictarea și decorarea globurilor pentru brad ☜

☞ Crearea suporturilor pentru lumânări ☜

☞ Aranjarea mesei de Crăciun ☜

☞ Decorarea casei cu lumînări ☜