Livrare

Livrarea produselor

Livrarea produselor cumpărate din magazinul online brad-acasa.md, se efectuează în regim de curierat.

La plasarea comenzii indicaţi adresa unde doriţi să fie livrată comanda. Prealabil veţi fi telefonat de către operator nostru pentru a confirma disponibilitatea dumneavoastră de a primi produsele.

Atunci cînd primiţi produsele verificaţi integritatea lor, acestea trebuie să fie împachetate în ambalajul original al producatorului, de asemenea trebuie să vi se prezinte bonul de plată.

Dacă nu aveţi nici o obiecţie, semnati actul de primirea a pachetului şi bucuraţi-vă de alegerea făcută.

Termeni de livrare

Livrarea în or.Chisinău şi suburbii: se efectuează în maxim 24 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de Sâmbăta (după ora 12:00), și Duminică, ele fiind livrate în ziua de luni.

Livrarea în raioanele din țară: se efectuiază în 24 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de Sâmbăta (dupa ora 12:00), și Duminică, ele fiind livrate la inceputul saptăminii, în raioanele de Sud și Nord livrarea poate fi 48 ore.

Costuri de livrare

Livrarea în orașul Chișinău: Comenzile în valoare pina la 500 lei, plata pentru livrare constitue 50 lei. În cazul comenzilor în valoare mai mare de 500 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrarea în suburbiile Chisinaului: În cazul comenzilor în valoare mai mare de 2000 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Comenzile în valoare mai mica de 2000 lei, plata pentru livrare constitue 40 lei.

Livrarea în raioanele din țară: Pentru localitățile din R.Moldova (inclusiv localitățile rurale), prețul de livrare se calculează personalizat, pentru fiecare comanda în parte.

Plata

Achitarea produsele comandate pe brad-acasa.md prin urmatoarele metode:

• plata în numerar

• plata cu card bancar