Termeni și condiții

Livrarea produselor

Livrarea produselor cumpărate din magazinul online brad-acasa.md, se efectuează în regim de curierat.

La plasarea comenzii indicaţi adresa unde doriţi să fie livrată comanda. Prealabil veţi fi telefonat de către operatorul nostru pentru a confirma disponibilitatea dumneavoastră de a recepționa comanda.

Atunci cînd primiţi produsele verificaţi integritatea lor, acestea trebuie să fie împachetate în ambalajul original al producatorului, de asemenea trebuie să vi se prezinte bonul de plată.

Dacă nu aveţi nici o obiecţie, semnati actul de primirea a pachetului şi bucuraţi-vă de alegerea făcută.

Termeni de livrare

Livrarea în or.Chisinău şi suburbii: se efectuează în maxim 48 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de Sâmbăta (după ora 12:00), și Duminică, ele fiind livrate în ziua de luni.

Livrarea în raioanele din țară: se efectuiază în maxim 72-120 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de Sâmbăta (dupa ora 12:00), și Duminică, ele fiind livrate la inceputul saptăminii următoare.

Costuri de livrare

Livrarea în orașul Chișinău: comenzile în valoare pînă la 1000 lei, plata pentru livrare constitue 50 lei. În cazul comenzilor în valoare mai mare de 1000 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrarea în suburbiile Chisinaului: comenzile în valoare pînă la 2500 lei, plata pentru livrare constitue 100 lei. În cazul comenzilor în valoare mai mare de 2500 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrarea în raioanele din țară: comenzile în valoare pînă la 3500 lei, plata pentru livrare constitue 200 lei. În cazul comenzilor în valoare mai mare de 3500 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Modalităţi de plata

Achitarea produsele comandate pe brad-acasa.md prin urmatoarele metode:

• plata în numerar

• plata cu card bancar